HØRSHOLM MIDTPUNKT

Hørsholm Midtpunkt har været gennem en omfattende modernisering, der er udført i samarbejde med Årstidernes Arkitekter fik til opgave at skabe et attraktivt og mere tidssvarende indkøbsmiljø med et nordisk udtryk i materialer af høj kvalitet. Alt i alt blev der skabt et meget bedre kundemiljø. Det er lykkedes ud over alle grænser.

Det har arkitekterne løst ved at hive dagslyset ind i rummene ved hjælp af store vinduespartier i enderne, runde ovenlysvinduer i taget, hvide vægge og en helt særlig belysning med miljøvenlige led-pærer. De lyse og venlige omgivelser gør, at man ikke føler, at man er indenfor.

Der blev etableret nyt tag over centertorvet og centergaden, ny gulvbelægning på 1. sal, nye lofter og belysning i hele centret samt ny dekoration på samtlige friser. Herudover er der etableret nye loungeområder med italienske møbler og effektbelysning på 1. sal. For at skabe mere plads til en udvidelse af H&M på 1. sal, er en del af centergangen i stueetagen nu overdækket imens centret fungerede normalt.

Dialog​

Hurtig og direkte sparring​

Kvalitet

Professionel styring

Pris

Vi holder vores aftaler

Tid

Kort kommandovej